FETÖ tutuklusu iş adamı: 'Hepiniz oradaydınız'

FETÖ tutuklusu iş adamı: 'Hepiniz oradaydınız'

Yağmur Akkülah kendisini, 'Türk Hava Yolları da Türkçe Olimpiyatları’nın ana sponsoruydu' diye savundu.

Adana’da işadamlarına yönelik olarak yapılan 'FETÖ' operasyonunda 17 ay önce tutuklanan işadamlarından Yağmur Akkülah, kendisini, “Türk Hava Yolları da Türkçe Olimpiyatları’nın ana sponsoruydu” diye savundu.

Sözcü'de yer alan habere göre, Kongo'daki Gülen Örgütü'ne bağlı okulun finansörü olduğu iddiasıyla tutuklanan ünlü mobilyacı Akkülah, şunları söyledi:

“Abdullah Gül, Kongo'daki bu okula kendi maaşından 10 bin Euro bağışladığını beyan etmiştir. Bu okulun açılışına Adana eski Valisi Avni Coş da katılmıştır. Yine Adana eski Valisi İlhan Atış da, okuma salonlarına Sosyal Destek Programı kapsamında 546 bin lira para vermiştir. Bu MASAK raporuna da yansımıştır. THY, Türkçe Olimpiyatları'nın ana sponsoru olmuştur, Diyanet İşleri Başkanlığı parasını Bank Asya'ya göndermiştir. Bu kapsamda, bu suçun bizim suçumuz olmadığını düşünüyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.