Erdoğan: İdlib tamam, sırada Afrin var

Erdoğan: İdlib tamam, sırada Afrin var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında İdlib'deki operasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında partililere seslendi. Cumhurbaşkanı burada yaptığı konuşmada, İdlib operasyonun büyük ölçüde sonuçlandığını belirterek, "İdlib operasyonu büyük ölçüde sonuçlandı. Sırada Afrin var. Sınırlarımızı tehdit eden hiçbir unsura izin vermeyeceğiz" dedi.

Grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, erken seçim iddialarına ilişkin, "şu an gündemimizde yok" dediği öğrenildi.

İşte o açıklamalar:

"SİLAHLARIN NEREDE, NASIL STOKLANDIĞINI BİLİYORUZ"

Türkiye terör örgütleri ile mücadelesinde mesafe katettikçe bir takım mahfillerde tepkinin dozunun arttığını görüyoruz. Vize hadisesinden, köpekle aramaya bu tavır doğru yolda olduğumuzun ispatıdır. Amerika, Suriye'de terör örgütü PKK'nın düşük çocuğu olan PYD/YPG ile Rakka operasyonu yapıyor. 'PKK değil' diyorlar. Rakka'da bölücünün posterlerinin asılmasını ne ile izah edeceksin? Biz gerçeklerle konuşuyoruz. 3 bin 500'ü aşkın tır bölgeye silah taşıyor. Bunların nerede, nasıl stoklandığını biliyoruz. Bunu da iyi bil.

"İDLİB'DEKİ OPERASYON BÜYÜK ORANDA NETİCELENDİ"

İdlib'deki operasyon büyük oranda neticelendi, önümüzde Afrin konumuz var. Daha önce ne dedik; Bir gece ansızın gelebiliriz, bir gece ansızın vurabiliriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.