Cameron Yuhalandı

Cameron Yuhalandı

Avrupa Birliği kararları nedeniyle tepkilerin sürdüğü Birleşik Krallık Başbakanı Cameron yuhalanınca büyük şok yaşadı.

İngiltere Başbakanı David Cameron, Wimbledon Tenis Turnuvası'nda kalabalık tarafından yuhalandı.

Dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon Tenis Turnuvası'nda Britanyalı Andy Murray'nin final karşılaşmasını izleyen Başbakan David Cameron, karşılaşmayı izleyen kalabalık tarafından yuhalandı.

Wimbledon Tenis Turnuvası tek erkeklerde Britanyalı Andy Murray, Kanadalı Milos Raonic'i 3-0 yenerek turnuvada ikinci kez şampiyon oldu. Turnuva sonunda ödül konuşması yapan Murray'in kendisini izleyen Başbakan David Cameron'a da teşekkür ettiği sözlerinin ardından, kalabalık Cameron'ı yuhaladı.

"BAŞBAKAN İZLERKEN OYNAMAK BÜYÜK BİR ZEVK"

Başbakan Cameron, Kraliyet locasında Britanyalı Andy Murray ve Kanadalı Milos Raonic arasında geçen tarihi karşılaşmayı başından sonuna kadar takip etti. Ödül töreninde bir konuşma yapan şampiyon Murray, “Burada birçok önemli kişi karşısında ve ülkenin başbakanı izlerken oynamak büyük bir zevk" dedikten sonra kalabalık, son yaşanan Brexit olayı nedeniyle başbakana tepkisini gösterdi.

MURRAY: “BAŞBAKAN CAMERON'UN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM"

Konuşmasına devam eden Murry, sözlerini “Wimbledon'da oynamak çok zorlu ancak gerçek o ki, kesinlikle ben başbakanın yerinde olmak istemezdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.