Hama ve Halep'te rejim saldırıları püskürtüldü

Hama ve Halep'te rejim saldırıları püskürtüldü

Suriye'nin Hama ve Halep bölgelerinde rejim saldırıları muhalifler tarafından püskürtüldü.

Suriye'nin Hama ve Halep bölgelerinde rejim saldırıları muhalifler tarafından püskürtüldü.

Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre, rejime bağlı güçler tarafından Suriye'nin Hama ve Halep bölgelerinde düzenlenen saldırılar bölgedeki muhalifler tarafından geri püskürtüldü.

Hama'nın kuzey, Halep'in güney kırsalındaki bölgelerden muhaliflerin kontrolündeki bölgelere yönelik ilerleme girişiminde bulunan rejim güçleri, muhaliflerin direnişiyle karşılaştı.

Ağırlıklı olarak Tahriru'ş Şam Heyeti (HTŞ) savaşçılarının bulunduğu bölgelerde rejime bağlı güçler ile muhalifler arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.

Rejim saflarında ölü ve yaralılar

HTŞ'ye bağlı "İba Haber Ajansı" tarafında yapılan açıklamada, geri püskürtülen saldırılarda rejim saflarında ölü ve yaralıların olduğu ifade edildi. Ayrıca muhalif grup tarafından bölgede rejim güçleriyle yaşanan çatışmalara ait görüntüler de paylaşıldı.


Öte yandan HTŞ tarafından yayınlanan videoda, Hama'nın doğusunda rejim güçlerine karşı güdümlü füzeyle düzenlenen saldırıya ait görüntülere de yer verildi:

 


Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.