AK Parti: Almanya ile sorun istemiyoruz

AK Parti: Almanya ile sorun istemiyoruz

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Almanya ile ilişkilerde normalleşme sürecinin başladığını belirtti.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Almanya ile ilişkilerde normalleşme sürecinin başladığını belirtti. Ünal, Almanya'da seçim kampanyasının Erdoğan üzerinden yürütüldüğünü ve bu durumun Almanya için sonuç getirmediğini ifade etti.

Mahir Ünal perşembe günü yaptığı açıklamada, "Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilerin normalleşmeye başladığınıi" ifade etti. Yabancı basın mensuplarına konuşan Ünal, "Almanya ile sorun yaşamak istemiyoruz" dedi.

İstanbul'da yabancı haber ajanslarının muhabirleriyle bir araya gelen Ünal, Almanya'daki genel seçimler öncesinde siyasi partilerin seçim kampanyalarını Erdoğan ve Türkiye üzerinden yürüttüklerini ve bu durumdan üzüntü duyduklarını ifade etti.

Ünal, "Şimdi bakın ne oldu? Almanya'da şu anda hükümet kurulamıyor. İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana ilk kez faşistler parlamentoya girdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.