Erdoğan: Üç beş soysuza sınırlarımızda soluk aldırmayız

Erdoğan: Üç beş soysuza sınırlarımızda soluk aldırmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda yaşamını yitiren ilk asker olan Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın cenazesine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda yaşamını yitiren ilk asker olan Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın cenazesine katıldı.

Ankara’da düzenlenen cenazede konuşan Erdoğan, “Çok önemli bir operasyonlar silsilesi içinde Mehmetlerimiz büyük bir mücadeleyi sürdürüyor teröristlere karşı” dedi ve ekledi:

"Bu operasyon tamamıyla PYD-YPG-PKK gibi terör örgütlerine, DEAŞ gibi bir terör örgütüne yönelik bir operasyondur. Bu operasyonu Allah’ın izniyle inşallah milletimiz Özgür Suriye Ordusu’yla birlikte zafere ulaşmak suretiyle kazanacağız."


Türkiye’nin kararlı ve azimli olduğunu belirten Erdoğan, “bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek ve bizi sınırlarımızda taciz eden üç beş ipsize, soysuza biz bu sınırlarda soluk aldırmayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.