"E-posta skandalı Watergate'ten daha büyük bir olay"

"E-posta skandalı Watergate'ten daha büyük bir olay"

Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, dün Iowa’daki mitinginde rakibi Hillary Clinton’a yüklendi

Euronews Türkçe'nin haberine göre; Amerika Birleşik Devletleri’nde Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, dün Iowa’daki mitinginde Demokrat Partili rakibi Hillary Clinton’a yine e-posta skandalı üzerinden yüklendi.

Trump, bunun 1970’li yıllarda eski Başkan Richard Nixon’ı istifaya zorlayan Watergate Skandalı’ndan daha büyük olduğunu söyledi: “Watergate olduğunda adalet sistemimiz işliyordu. Sorumluların üzerine giden bir Adalet Bakanlığımız vardı. Kimse böyle birşey görmedi. Gerek e-postaları, gerek Irak’ta, Libya’da ve Suriye’deki felaketleri ya da bir felaket olan ekonomideki hataları ile Hillary Clinton bu ülkeyi yönetecek muhakeme, ölçü ve ahlaklı karakterden yoksun.”

Bu arada Hillary Clinton, zatürree hastalığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı seçim kampanyasına Perşembe günü geri döneceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.