"Burada şeriat kanunları kusursuz işliyor"

"Burada şeriat kanunları kusursuz işliyor"

Umre'ye giden ses sanatçısı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından kutsal topraklardaki hissiyatına ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Umre ibadetini yapmak üzere kutsal topraklara giden giden sanatçı Yıldız Tilbe, 'Dünyanın en güzel en özel şehrindeyim. Mekkedeyim çok şükür. Allah isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah' açıklamasında bulundu.

Twitter hesabından Mekke'den fotoğraflar da paylaşan Yıldız Tilbe, ülkede uygulanan Şer'i hukuka ilişkin görüşlerini de aktardı. 

Sanatçı, 'Burası Allahın evinin şehri ve onun yasaları uygulanıyor. Herkesin malıda canıda namusuda emniyette. Şeriat yasaları kusursuz işlediği için, hırsızlık tecavüz ve her suç anında cezaya dönüşüyor' dedi.

Şer'i cezaların caydırıcılığına ilişkin gözlemlerini aktaran Yıldız Tilbe, 'Burda öğlen vakti, kuyumcuların kapısı ardına kadar açık, sahibi yok namaza gitmiş. Sıkıysa biri bi altın çalsın hemen elini kesiyolar' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.