Putin'in danışmanı: Trump, suikaste kurban gitmekten korkmalı

Putin'in danışmanı: Trump, suikaste kurban gitmekten korkmalı

"Trump galibiyetinden sonra globalistlerin saldırısı altında olacak. Çünkü bu onlar için 'kaybetmek' anlamına geliyor."

Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin'in en önemli danışmanı ve Alexandr Dugin, TRT World'e önemli açıklamalarda bulundu.

Timeturk'un haberine göre; 'One on One' programına konuşan Dugin, "Amerika'daki başkanlık seçimlerini Hillary Clinton kazansaydı Türkiye'de ikinci darbe girişimi yaşanabilirdi." açıklamasında bulundu.

Alexander Dugin'in 'Üçüncü Dünya Savaşı Teorisi' 

Dugin'e göre, Trump'ın Kennedy gibi suikaste uğrama ihtimali var. Sebebi ise Trump'ın globalist politikaları takip etmeyecek olması...

Dugin'in diğer açıklamaları şöyle;

TRUMP SUİKASTE GİTMEKTEN KORKMALI

"Trump galibiyetinden sonra globalistlerin saldırısı altında olacak. Çünkü bu onlar için 'kaybetmek' anlamına geliyor. Hegemonik emperyalist stratejinin sona ermesi demek. Bu globalistlerin tümü Amerikalı değil. Sadece Amerika'yı kendi emellerine kavuşmak için kullanıyorlar. Amaçlarının Amerika'nın çıkarları ile ilgisi yok. Trump da bu nedenle bir çeşit darbe ya da Kennedy'ninki gibi bir suikaste kurban gitmekten korkmalı."Dugin, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da olduğunu ve darbecilerin yönetimi ele geçirmesi durumunda kendi canının da tehlikede olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.