'Allah büyüktür' diyen futbolcuya sarı kart çıkardı

'Allah büyüktür' diyen futbolcuya sarı kart çıkardı

Futbolcunun tepkisini duyan hakem sarı kartla cezalandırdı ve endirekt serbest vuruş kararı verdi.

Bölgesel Amatör Lig maçı olan Ereğli Belediyespor ile Akçakocaspor karşılaşmasında, itiraz ettiği penaltının golle sonuçlanmaması sonrası 'Allah büyüktür' diyerek tepkisini gösteren futbolcu Aytaç Ön, sarı kartla cezalandırıldı ve en direkt serbest vuruş kararı verdi. Ereğli Belediyespor tarafından kullanılan ceza sahasının hemen dışından kullanılan en direkt atış, golle sonuçlandı. 

Aytaç Ön maç sonrası yaptığı açıklamada, "Penaltının gol olmaması sonrası sevincimden ellerimi kaldırarak, 'Allah'ım sana şükürler olsun. Allah büyüktür' ifadesini kullandım. Hakem bu ifademden dolayı sarı kart göstererek endirek atış kararı verdi ve sonrasında gol oldu" dedi.

Aytaç Ön, bu karara olan şaşkınlığını, "Bir yabancı futbolcu kendi dilinde böyle bir cümle söyleseydi bu karar verilir miydi? Onu merak ediyorum" diyerek ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.