"Oklar PKK'yı gösteriyor"

"Oklar PKK'yı gösteriyor"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kayseri'deki saldırıyı PKK'nın gerçekleştirmiş olabileceğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kayseri'de gerçekleşen saldırıyla ilgili önemli bir bilgi paylaştı:

SALDIRI ELİ KANLI ÖRGÜT PKK'NIN İŞİ

“Son derece hain bir saldırı. Saldırı doğrudan doğruya askerlerimize yapılan bir saldırı. Güvenlik birimimize yapılan bir intikam saldırısı.

Adli tıbbın tespit etmiş olduğu 9 şehidimiz var. Kimlikleri tespit edilen 9 asker şehidimiz var.

Bütün işaretler PKK'yı gösteriyor. Güvenlik birimlerimiz olay yerindeki tüm detayları araştırıyor, kesinleşince açıklayacağız.

İşin arkasında lojistik destek var, siyasi planlama var. Kayseri'nin seçilmiş bir yer olduğu anlaşılıyor. Kayseri kesinlikle tesadüf değil.

HİÇBİR ÖRGÜT TEK BAŞINA DEĞİLDİR

Hiçbir terör örgütü tek başına değildir. Hepsinin arkasında mutlaka askeri, siyasi destek vardır. Cerablus operasyonu, Halep hakkında takındığımız kesin tavır, Suriye'de bir terör koridoru oluşmayacağını söylememiz, PYD'ye PKK'ya destek veren bazı ülkeleri rahatsız ettiği anlaşılıyor.

Türkiye'yi kimse terör üzerinden hizaya sokmaya çalışmasın. Terör örgütlerine hiçbir destek vermesinler, faaliyetleri kınamak yetmiyor. İki yüzlü paylaşımlar yerine, terör örgütünün her türlüsüyle mücadelede yanımızda olsunlar.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.