"30 milyon insanı salgınla öldürebilirler"

"30 milyon insanı salgınla öldürebilirler"

‘Biyoterörizm’ insanlığı hedef alabilir!

Dünyanın en zengin işadamı, girişimcisi ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates, gözlerden kaçan bir tehdidi gündeme getirdi. Biyoterörizm tehlikesi hakkında konuşan Gates, bir mikropla bir senede 30 milyon kişinin hayatını kaybedebileceği uyarısında bulundu.

"Bir sonraki salgın, genetik mühendislik kullanılarak bilgisayarda üretilmiş bir virüs yüzünden olabilir. Bu virüs çiçek hastalığının sentetik bir versiyonu ya da ölümcül ve süper bulaşıcı bir çeşit grip olabilir" diyen Bill Gates "Böylesi bir terör hamlesi bir yıldan kısa bir süre içinde 30 milyon kişinin ölümüne neden olabilir" ifadelerini kullandı.

Gates, dünyanın 'önümüzdeki 10 ila 15 yıl içinde, böylesi bir saldırıyla karşı karşıya kalmasının ciddi bir ihtimal olduğunu' vurguladı.

Salgın hastalıkların dünya düzenini sürdüren büyük devletler ve aşı firmaları tarafından üretildiği iddiaları gündemdeki yerini koruyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.