"Rusya FBI başkanına siyasi sığınma hakkı vermeye hazır"

"Rusya FBI başkanına siyasi sığınma hakkı vermeye hazır"

Eski FBI başkanı Comey'nin Snowden'dan farkı olmadığını belirten Putin, ona da siyasi sığınma hakkı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, 15. kez Direkt Hat programında halktan gelen soruları yanıtladı. İç siyaset ve Rusya ekonomisi ağırlıklı sorulara yanıt veren Putin, eski FBI Başkanı Comey hakkındaki açıklamaları dikkat çekti. "Comey'nin eski NSA çalışanı Snowden'dan farkının olmadığını" söyleyen Putin, "Ona da siyasi sığınma hakkı vermeye hazırız" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ilki Nisan 2001'de düzenlenen ve artık gelenekselleşen Direkt Hat'ta 4 saat boyunca halktan gelen sorulara yanıt verdi. Putin, Rusya ekonomisi, Suriye politikası, ABD ile ilişkiler ve Kırım başta olmak üzere halktan gelen 2 milyondan fazla sorunun 70'ini yanıtladı.

Bu yıl 15.'si düzenlenen 'Vladimir Putin'le Direkt Hat', Pervıy Kanal, Rossiya 1, Rossiya 24 televizyonları ile Mayak, Vesti FM ve Radio Rossii radyolarından canlı yayınlandı.

Kaynak: Sputnik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.