Kabil'de bir ABD vatandaşı kaçırıldı

Kabil'de bir ABD vatandaşı kaçırıldı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir ABD vatandaşı silahlı kişilerce kaçırıldı.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir ABD vatandaşı silahlı kişilerce kaçırıldı.

Afganistan güvenlik kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, başkent Kabil'de bir ABD vatandaşı silahlı kişilerce kaçırıldı.

Başkent Kabil'in Karti Çar bölgesinde kaçırılan ABD'linin Dünya Bankası'nın projesi dahilinde Afganistan Tarım Bakanlığı ile yürütülen bir projede çalışmakta olduğu öğrenildi.

Üstlenen olmadı

Başkent Kabil'de bugün gerçekleşen olayı halen kimse üstlenmiş değil. Başkent başta olmak üzere Kabil hükümetinin kontrolündeki bölgelerde yabancı ülke vatandaşlarına yönelik bu tarz kaçırılma vakaları yaşanıyor.

"Ülkenin en güvenli kenti"

Afganistan'ın başkenti Kabil, ülkenin en iyi korunan bölgesi olarak biliniyor. Başkentte oldukça fazla polis ve asker görev yapıyor. Kent merkezinin neredeyse tüm sokaklarında kontrol noktaları, beton duvarlar ve bariyerler bulunuyor. Kaçırılma olayının gerçekleştiği bölge, polis merkezine oldukça yakın bir noktada bulunuyor.

Kaynak: Mepa News

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.