Katar ablukasının bedelini develer ödüyor

Katar ablukasının bedelini develer ödüyor

Suudi Arabistan, topraklarında otlanan Katar’a ait 15 bin deveyi sınırdışı etti. Yolda kalan develerden bazıları yaralanma ve sussuzluk nedeniyle öldü.

Katar’a uygulanan Körfez ablukasında başı çeken Suudi Arabistan, topraklarında otlanan Katar’a ait 15 bin deveyi sınırdışı etti.

Katarlı sürü sahipleri, ülkelerinin ufak yüzölçümü nedeniyle onbinlerce develik sürülerini Suudi Arabistan topraklarında otlatıyordu.

Sınırlı su kaynakları ve besin nedeniyle sınır bölgesinde zor durumda kalan en az 15 bin deve arasında ölümler baş gösterdi. 


Develerin tahliyesi günler sonra gerçekleşse de sosyal medyaya düşen bazı fotoğraf ve videolar öfkeye yol açtı. 

 


Tercüme: Katar develerinin Suudi Arabistan'dan sürülmesine şaşırmıyorum. Aslında buna şaşıranlara şaşırıyorum. Allah için insana merhameti olmayanlar, hayvanları da önemsemez!


​Tercüme: Suudi Arabistan, sadece ibadetleri sırasında Katarlıları ülkesinden sınır dışı etmekle kalmadı. Develerini sürdü! Rezillik! 

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.