Putin: 200 Rus, Binlerce İngilizi Nasıl Döver?

Putin: 200 Rus, Binlerce İngilizi Nasıl Döver?

EURO 2016'ya holiganlarının çıkardığı olaylarla turnuvada güvenlik sorunu yaşatan Ruslarla ilgili açıklama yapan Putin, milliyetçi mesajlar vermekten çekinmedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, EURO 2016'da Rus holiganların çıkardığı olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Birçok Rus taraftarın sınır dışı edilmesinin ardından konu hakkında yorum yapan Putin,"İngiliz ve Rus taraftarlar arasındaki kavga utanç verici. Ama 200 Rus'un nasıl binlerce İngilizi dövdüğünü anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Ruslar son olarak geçtiğimiz gün Almanya'nın Köln kentinde iki İspanyol turisti döverek hastanelik etmişti. Alman polisinin gözaltına aldığı Rus holiganların Marsilya'da çıkardıkları olaylar nedeniyle sınır dışı edildiği ve ülkelerine gitmek üzere oldukları öğrenildi.

​2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) İngiltere ve Rusya arasında oynanacak maç öncesi iki takım taraftarları arasında yine kavga çıkmış ve gerginlik günlerce devam etmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.