AK Parti'den 'tekfir' çağrısı: Fethullah Gülen 'mürted' ilan edilsin

AK Parti'den 'tekfir' çağrısı: Fethullah Gülen 'mürted' ilan edilsin

AK Parti milletvekili Metin Külünk, dini liderlere mektup yazarak Fethullah Gülen'in mürted ilan edilmesi yönünde çağrı yapacağını açıkladı.

Sabah'ın haberine göre, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "FETÖ tehdidinin geçmediğini, bunlardan 'sahtekar, yalancı, iki yüzlü' gibi tabirlerle kurtulmanın mümkün olmadığını" belirterek, "Türkiye'nin önde gelen dini alimlerinin toplanıp bunları mürted ilan etmesi gerekir" dedi. Külünk, 100 alime mektup yazıp FETÖ için toplanmaları ve mürted ilan etmeleri çağrısı yapacağını açıkladı. Parlamentoda bazı gazeteciler ile sohbet eden Külünk, FETÖ tehdidinin halen devam ettiğini belirterek, "Bu örgüt, emperyalizme itiraz edecek bütün kavramları tükettirdi. Ama küresel güç merkezi bu coğrafyayı bırakmayacak. O nedenle yarın bu örgütün yerine başka bir örgüt çıkarırlar. Biz bu örgüte sıkışıp kalırsak ve asıl bu örgüt üzerinden yapılanları görüp tedbir almazsak, bu örgüt gider başka bir örgüt gelir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.