Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın

Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçeride olan zat ile Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun konunun kendisine ulaşmasından endişe ettiğini belirterek, "Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın" dedi.

"İçeride olan zat ile Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın"

Erdoğan, AK Parti Antalya İl Başkanlığınca Expo Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı yürüyüşte yol güvenliğini hükümetin sağladığını anımsattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan işçilerin günlerce grev yaptığını belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Onların hak arayışlarındaki adaleti nereye koyacaksın Bay Kılıçdaroğlu? Şişli'yi çöpler istila etti. Taşeron örgütleri bağırıp çağırdı. Çöplükten geçilemez hale gelen, benden önce de İstanbul öyleydi. Çöp yığınlarıyla doluydu. Peki onlara yönelik sözde adalet yürüyüşü yapan sen, onların adalet arayışına niye cevap vermedin? Ah kardeşlerim ah. Bunların adaletle madaletle alakası yok, bunların derdi başka. Bunların derdi ülkeyi karıştırmak.

Ana muhalefetin başındaki zat, ülkesinin aleyhine işlediği bir suçtan dolayı halen cezaevinde bulunan milletvekili ile ilgili konunun kendisine kadar ulaşmasından endişe ettiği için şimdiden ön almaya, suyu bulandırmaya çalışıyor. Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha. İçeriden değişik haberler alıyorum. 'Buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım.' diyor içerideki zat."

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.