Erdoğan neden kamuoyu önünde teşkilatlarını eleştiriyor?

Erdoğan neden kamuoyu önünde teşkilatlarını eleştiriyor?

Elif Çakır, 'Parti teşkilatlarından liderlerine karşı bir direnç mi var?' diye sordu.

Karar yazarı Elif Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'de değişiklik açıklamalarıyla ilgili "Parti teşkilatlarından liderlerine karşı bir direnç mi var?" sorusunu gündeme getirdi.

Çakır, AK Parti'nin girdiği her seçime revizyon yaparak katıldığını belirtirken, "Ancak ilk kez olan bir şey var. O da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisine yönelik eleştirilerini kapalı kapılar ardında değil kamuoyu önünde yapıyor olması. Yani teşkilatlarına, milletvekillerine, bakanlarına, belediye başkanlarına yönelik kapalı kapılar ardında çok daha ağır eleştiriler yapıyordu" ifadelerini kullandı.

"O halde asıl soru şu: Cumhurbaşkanı Erdoğan, neden kapalı kapılar ardında değil de mayıs ayından bu yana kamuoyu önünde teşkilatlarını eleştiriyor" diyen Çakır, "Ve ısrarla bütün 'teşkilatları yenileme' konusunda çok kararlı olduğunu vurguluyor. Parti teşkilatlarından liderlerine karşı bir direnç mi var? Yani. Yani. Yani… Partisini evi olarak gören Erdoğan, daha düne kadar aile mahremiyeti hassasiyetiyle yaklaşırken bugün ne oldu da teşkilatlarını kameralar önünde eleştiriliyor? Yarına asıl sorunun peşine düşüp yanıtlamaya çalışalım" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.