Erdoğan'ın karşısına Akşener'i çıkaracaklar

Erdoğan'ın karşısına Akşener'i çıkaracaklar

MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in kuracağı partide yer alacağını açıklayan eski MHP'li Koray Aydın, '2019'da cumhurbaşkanı adayımız Akşener olacak' dedi.

Eski MHP'li Koray Aydın "2019'da cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak" ifadelerini kullandı. FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener'in isimlerinin olduğu anketlerin hiçbirinde Erdoğan'ın birinci çıkamadığını ileri sürdü.

'FETÖ İLE EN İYİ BİZ MÜCADELE EDERİZ'

"FETÖ ile mücadele en iyi bizim yapacağımızı düşünüyorum. Demokrasiyi işletirseniz, hukukukun üstünlüğünü savunursanız FETÖ gibi yapılanmalar barınamaz" diyen Aydın, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

"Mücadele derine inmiyor. Biz bu konuda çok rahatız, derine ineceğiz. Ana omurgasını kıracağız. Meral Hanımı da FETÖ ile mücadelede çok kararlı görüyorum."

"ERKEN SEÇİM YAPARSA İYİ OLUR, CUMHURBAŞKANLIĞINI ERKEN ALIRIZ"

"Erken seçim yaparsa iyi olur, cumhurbaşkanlığını erken alırız. Erken de yapsalar kurulmuş partiler var. Bunlar problem değil. Hazırız, Türkiye'yi yönetecek yeni bir nesil getireceğiz. Yerel seçimlere katılacağız. Mührümüzü vuracağız. Bu halk hareketi, milletimiz kuruyor. Orada göreceğiz."

"FETÖ AKŞENER'İ DESTEKLİYOR DEMİŞTİ"

MHP'den istifa eden Koray Aydın 2016 yılında yaptığı açıklamada Meral Akşener'i hedef almıştı.

Aydın, Akşener'in Fethullah Gülen tarafından desteklendiğini söylemişti ve bunu MHP tabanının da gördüğünü anlatmıştı.

Koray Aydın, "Bütün illerde, o illerde yaşayan cemaat mensubu insanların bu tek adayın üzerinde birleşmesi ve bütün mitinglerine ve toplantılarına yoğun organizasyonlar yapması ve bu tür algının Meral Hanım üzerinde yoğunlaşması ortadadır.Bir destek verme organizasyonuna dönüştüğünü biz de görüyoruz. MHP'ye oy veren taban da görüyor" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.