iPhone 8 için geri sayım

iPhone 8 için geri sayım

Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 8 ile ilgili çıkan yeni iddialar şimdiden sanal alemde uzun süredir konuşuluyor.

Apple’ın henüz tanıtmadığı ürünleriyle ilgili yaptığı başarılı tahminler yapan internet siteleri teknoloji devinin yeni telefonuyla ilgili bilgiler paylaşıyor.

Wall Street Journal’ın Dow Jones’taki kaynakları Apple’ın yeni iPhone’larını 12 Eylül’de tanıtacağını duyurdu. 

Aynı iddiaya göre, ABD merkezli teknoloji devini yeni amiral gemisi modeli iPhone 8’in lansmanını Steve Jobs Theater’da yapacak.

Euronews'in aktardığına göre, Eylül ayında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan iPhone 8 ile ilgili bugüne kadar onlarca iddia ve sızıntı geldi.

iPhone 8 ile ilgili gelen en büyük iddia kablosuz şarj özelliğine sahip olması. Ancak bu özellik bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Zira bu teknoloji için Apple’ın iPhone 8’de metal kasaya yer vermemesi gerekiyor. Gelen sızıntılara bakılırsa Apple zaten iPhone 8 için tercihini cam bazlı bir kasadan yana kullanmış. Bu sebeple yeni modelin kasasının Apple’ın eski telefonlarına oranla daha kırılgan olacağını söylemek mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.