Amerikalı öğrencilere Fransa’da asitli saldırı düzenlendi

Amerikalı öğrencilere Fransa’da asitli saldırı düzenlendi

Fransa’nın Marsilya kentinde dört Amerikalı öğrenciye asitli saldırı düzenlendi.

Fransa’nın Marsilya kentinde 4 Amerikalı öğrenciye asitli saldırı düzenlendi. Bir tren istasyonunda yaşanan saldırıyla ilgili olarak polis, olayın ‘terör saldırısı gibi durmadığını’ açıkladı.

Amerika'nın Sesi'nde yer alan habere göre Saint Charles istasyonunda Pazar sabah erken saatlerde yaşanan olayın ardından polis zihinsel sorunları olduğu ifade edilen 41 yaşındaki bir kadını gözaltına aldı. La Provence adlı yerel gazete, saldırı sonrası kadının olay yerinden kaçmadığını, orada beklemeye devam ettiğini yazdı.

Fransız yetkililer Marsilya İtfaiyesi’nin yerel saatle sabah 11’de olay yerine 4 araç ve 11 itfaiye eriyle ulaştığını söyledi.

İki öğrenci yaralı

Massachusetts’teki bir özel okul olan Boston Koleji, olayda saldırıya uğrayan öğrencilerin Courtney Siverling, Charlotte Kaufman, Michelle Krug ve Kelsey Kosten olduğunu açıkladı.

Okuldan yapılan açıklamada yurtdışında eğitim gören bu dört öğrenciden üçünün kolejin Paris’teki eğitim programına kayıtlı olduğu belirtildi.

Öğrencilerden ikisi saldırıda yüzünden yaralandı. Saldırıya uğrayan dört kız öğrenci de 20’li yaşlarda. ikisi olayın şoku nedeniyle olmak üzere 4’ü de hastanede tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.