Tahriru'ş Şam İdlib'te asayiş uygulamalarını sürdürüyor

Tahriru'ş Şam İdlib'te asayiş uygulamalarını sürdürüyor

Tahriru'ş Şam Heyeti, İdlib'in çeşitli bölgelerinde araba hırsızları ve uyuşturucu yetiştiricilerine yönelik operasyon düzenledi.

İdlib'i büyük oranda kontrol eden Tahriru'ş Şam Heyeti kurtarılmış bölgelerde asayiş uygulamalarına devam ediyor.

Muhalif gruptan yapılan açıklamada İdlib'in çeşitli bölgelerinde hırsızlık ve uyuşturucu yetiştiriciliği yaptığından şüphelenilen kişilere operasyon düzenlendiği, şüphelilerin mahkemeye sevk edildiği bildirildi. 

Mahkemeye sevk edildiler

Salkin mahkemesinde güvenlik biriminin sorumlusu olan Mu’tez El-Abdullah, İba Haber Ajansına yaptığı açıklamada “3 kişiden oluşan araba hırsızlığına odaklanmış bir hücreyi tutuklamayı başardık. Kendileri İdlib'in batı kırsalına bağlı Salkin şehrinde soygunlarını gerçekleştiriyorlardı. Hücre hükümlerinin belirlenmesi için şer'i mahkemeye sevk edildi” dedi.

Ayrıca emniyet birimilerinin kuzey İdlib kırsalına bağlı sınır bölgesinde bulunan Atme köyündeki çadır kentlerden birinde hırsızlıkla suçlanan iki kişiyi tutukladığı bildirildi. El Abdullah, "Soyguncular şer'i mahkemeye sevk edildiler" dedi.

Öte yandan, Cisr'eş Şuğur'da evinin bahçesinde uyuşturucu yetiştirdiğinden şüphelenilen bir kişinin de tutuklanarak mahkemeye sevk edildiği duyuruldu.

Kaynak: Mepa News

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.