Kuzey Kore'den fantastik tehdit: ABD'yi 'alev denizine' çeviririz

Kuzey Kore'den fantastik tehdit: ABD'yi 'alev denizine' çeviririz

Kuzey Kore Asya-Pasifik Barış Komitesi'nden adı belirtilmeyen bir sözcü, ABD'nin gerilimi tırmandırmaya ve düşmanca eylemlerine son vermesi uyarısında bulundu

Kuzey Kore Asya-Pasifik Barış Komitesi'nden adı belirtilmeyen bir sözcü, ABD'nin gerilimi tırmandırmaya ve düşmanca eylemlerine son vermemesi halinde ülkeyi 'alev denizine' dönüştürmeye hazır olduklarını belirtti.

Kuzey Kore resmi haber ajansı KCNA'nın aktardığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "ABD Başkanı Donald Trump'ın düşüncesiz davranışları yalnızca ordu ve halkımızın misilleme isteğini güçlendirmeye yarayacak, kıyamet gününe zemin hazırlayacak. Trump bunu aklından çıkarmamalı. 

Bir kez daha Amerika'nın bunak psikopatını kapıldığı bu histeriye karşı uyarıyoruz. Yaptırımları, ABD'yi alev denizine çevirecek nükleer bir felakete davetiye çıkaran bir intihar eyleminden ibaret."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.