Trump, 'gerizekalı' eleştirilerine IQ testi ile meydan okudu

Trump, 'gerizekalı' eleştirilerine IQ testi ile meydan okudu

Forbes Dergisine mülakat veren Başkan Trump ortaya atılan iddialara ilginç bir meydan okumayla cevap verdi.

ABD Başkanı Donald Trump, kendisine moron (geri zekalı) dediği öne sürülen Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’a IQ testi teklifiyle meydan okudu.

Trump, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın kendisi hakkında "moron" dediği iddialarına ilişkin, "Bunun yalan haber olduğunu düşünüyorum. Ancak eğer dediyse bir IQ testi yapmamız gerekecek. O zaman kimin kazanacağını görürsünüz." değerlendirmesini yaptı.

Forbes Dergisine mülakat veren Başkan Trump ortaya atılan iddialara ilginç bir meydan okumayla cevap verdi. ‘Haberin yalan’ olduğunu söyleyerek yanıtına başlayan Trump, “Fakat eğer bunu söylediyse IQ testlerini karşılaştırmamız gerek. Ve size kimin kazanacağını da söyleyebilirim” dedi. Başkan Trump aynı söyleşide gazetecinin ‘Bakan Tillerson’a güveniyor musunuz?’ sorusunu da ‘Evet’ diye yanıtladı.

Amerikan medyasına geniş yer bulan haber için Beyaz Saray’dan açıklama yapıldı. Beyaz Saray, Başkan Trump’ın açıklamasının ‘bir şakadan daha fazlası’ olmadığı savunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.