Erdoğan: O koridoru PKK'ya mezar ederiz

Erdoğan: O koridoru PKK'ya mezar ederiz

Fransa ziyareti dönüşünde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki birçok konuya ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’nin kuzeyinde bir terör koridoruna Türkiye’nin asla izin vermeyeceğine işaret ederek, “Biz vurduk mu oturturuz. Ne PKK bir şey yapabilir, ne YPG! Hadi, güçleri yetiyorsa, terör koridoru meselesinde yürüsünler. Nasıl 2 bin km2 arazi üzerinde huzur-sükun getirdiysek, o terör koridoru olarak düşündükleri yeri de onlara mezar ederiz. Kararlıyız ve bunu herkes bilecek “ dedi.

 

VURDUK MU OTURTURUZ

"Ben Türkiye'yi asla zayıf olarak görmüyorum. Biz vurduk mu oturturuz. Ne PKK bir şey yapabilir, ne YPG! Hadi, güçleri yetiyorsa, terör koridoru meselesinde yürüsünler. Bizim bu noktalarda evvel Allah biz inanıyoruz, inandığımız için de üstünüz. Nasıl biz şu anda 2 bin km kare arazi üzerinde nasıl huzur sükun getirdiysek, o terör koridoru olarak düşündükleri yeri de onlara mezar ederiz. Bu konuda kararlıyız, bunu herkes bilecek. Bizim medyamızın da bunun bilincinde olması lazım. Konuya ABD değil Türk'ün bakışı ile bakın. ABD lafa gelince, “Biz terör örgütünün karşısındayız” diyor. Ondan sonra da DEAŞ'a karşı yine bir terör örgütü olan YPG'yi yanına alarak mücadele ediyor. Medyadan bazıları da tutmuş, “Ne yapsın ABD, tabii ki onlarla yürütecek bu işi” diyebiliyor. Milli ve yerli olmak, yanlışa düşmemek açısından da önemli."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.