İsrail Batı Şeria'da 10 Filistinliyi katletti

İsrail Batı Şeria'da 10 Filistinliyi katletti

İsrail'in dün akşam saatlerinden bu yana işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği saldırılarda 10 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin yanı sıra Batı Şeria'da da Filistinlilere yönelik saldırılarını artırıyor.

Dün akşam saatlerinden bu yana işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin, Tulkarim, Ramallah ve El Halil'deki saldırılarda toplam 10 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail ordusunun akşam saatlerinde hava saldırısıyla hedef aldığı Cenin kentinde Filistinli silahlı gruplara mensup 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Öte yandan Tulkarim'deki Nur Şems mülteci kampına düzenlenen baskında 4, Ramallah'taki Amari mülteci kampına yönelik saldırıda 1 ve El Halil yakınlarındaki bir diğer saldırıda 1 Filistinli can verdi.

Saldırıların düzenlendiği bölgelerde hasar oluştu.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'nin yanı sıra Batı Şeria'daki ihlallerini de artırdığı dikkat çekiyor. Bölgedeki saldırılarda yüzlerce Filistinli yaşamını yitirirken 7 binden fazlası da gözaltına alındı.

Kaynak: Mepa News

tg.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.