İstanbul'da bir kişinin ölümüne yol açan Mogadişu yönetimi liderinin oğlu yurt dışına kaçtı

İstanbul'da bir kişinin ölümüne yol açan Mogadişu yönetimi liderinin oğlu yurt dışına kaçtı

İstanbul Fatih'te trafikte arkadan çarptığı bir motokuryenin ölümüne yol açan Mogadişu yönetimi liderinin oğlunun yurt dışına kaçtığı bildirildi.

Olay 30 Kasım günü İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşandı.

Mogadişu yönetimi lideri Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu trafikte bir motokuryeye arkadan çarptı.

Motosikletli kurye Yunus Emre Göçer, çarpmanın etkisiyle ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Mogadişu yönetimi lideri Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan, karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Yunus Emre Göçer ise 6 Aralık günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Biri engelli iki çocuk babası Göçer'in ölümünden bir gün sonra bilirkişi raporu çıkarıldı. Raporda Muhammed Hasan'ın asli kusurlu olduğu kaydedilirken 8 Aralık'ta ise Muhammed Hasan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Ancak Mogadişu yönetimi lideri Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan'ın olaydan kısa bir süre sonra, 2 Aralık'ta Türkiye'yi terk ederek yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

Göçer'in avukatı Iyaz Çimen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkilim Yunus Emre Göçer faili hakkında 1 hafta sonra gelen yakalama kararı neticesinde şüphelinin yurt dışına kaçtığını öğrenmiş bulunmaktayız. Buna sebep olan/göz yuman/destek olan tüm sorumlular hakkında hukuk mücadelemiz adalet yerini buluna kadar devam edecektir."

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum