ABD Başkanı Biden 'Trump'a destek' şapkasıyla poz verdi

ABD Başkanı Biden 'Trump'a destek' şapkasıyla poz verdi

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhuriyetçi Başkan adayı Donald Trump'a destek veren bir şapkayla görüntülendi.

ABD Başkanı Joe Biden, 11 Eylül saldırılarının 23'üncü yıldönümü anısına Pensilvanya'da düzenlenen bir etkinlikte, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'a destek veren bir şapka taktı.

Bölgeye yaptığı gezide Cumhuriyetçileri ziyaret eden Biden, bir Trump destekçisiyle sohbet ettikten sonra Trump şapkasını başına geçirdi.

Trump geçtiğimiz gün gerçekleştirilen münazarada Demokrat başkan adayı Kamala Harris'e "Make America Great Again" şapkası göndereceğini söyleyerek şaka yapmıştı.

Donald Trump olayın üzerine yaptığı açıklamada sosyal medyada "desteğin için teşekkürler Joe!" yazan bir paylaşım yaptı.

Biden ile kendisine Amerikan şapkası veren Trump destekçisi arasında gerçekleşen diyalog da dikkat çekti.

Söz konusu kişinin şapkasını alması üzerine odada bulunanlar Biden'a "şapkayı takmasını" söylüyor, Biden ise "o kadar ileri gitmeyeceğim" yanıtını veriyor.

Ardından ise Biden şapkayı başına geçiriyor.

Beyaz Saray'dan olaya ilişkin yapılan açıklamada ise Biden'ın şapkayı "11 Eylül'ün yıl dönümünde birlik mesajı verme amacıyla taktığı" iddia edildi.

Biden sıklıkla yaşı ve akıl sağlığıyla ilgili tartışmalarla gündeme geliyordu.

Bu tartışmaların artması üzerine Biden başkanlık yarışından çekilmişti.

Kaynak: Mepa News

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.