"Afiye Sıddıki serbest bırakılmadı, sağlık durumu kötüye gidiyor"

"Afiye Sıddıki serbest bırakılmadı, sağlık durumu kötüye gidiyor"

Afiye Sıddıki'nin ablası Dr. Fevziye Sıddıki, kardeşinin son durumu hakkında açıklamada bulundu.

ABD'nin halen cezaevinde tuttuğu Afiye Sıddıki'nin ablası Dr. Fevziye Sıddıki, kardeşinin serbest bırakıldığına dair söylentiler hakkında konuştu.

Fevziye Sıddıki, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Afiye Sıddıki'nin halen cezaevinde tutulduğunu dile getirdi.

Sıddıki sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu söylentiler inciticidir ve ailemiz için acı vericidir. Afiye'nin serbest bırakılması yönündeki çabalarımızı engellemektedir. Lütfen resmi kaynaklarda duymadığınız sürece Afiye hakkında herhangi bir şey yaymaktan kaçının."

"Sağlık durumu kötüleşti"

Öte yandan Fevziye Sıddıki basın mensuplarına da Afiye Sıddıki'nin son durumu hakkında açıklama yaptı.

Fevziye Sıddıki, kardeşi Afiye'nin "halen tutuklu olduğunu ve daha fazla zulme göğüs gerdiğini" ve "sağlık durumunun daha da kötüleştiğini" kaydetti.

Yaptığı açıklamada Fevziye Sıddıki, Afiye Sıddıki'nin serbest bırakılmasıyla ilgili söylentilerin bir yangın gibi yayıldığını, bunun da sadece Pakistan'da değil diğer ülkelerde de insanların onun serbest bırakılmasıyla ilgili haberleri sabırsızlıkla beklediğini gösterdiğini dile getirdi.

Afiye Sıddıki'nin serbest bırakılması için girişimler halen devam ediyor.

Kaynak: Mepa News

tg.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.