Demokrat Senatör: Trump Biden'ı açık ara mağlup edecek

Demokrat Senatör: Trump Biden'ı açık ara mağlup edecek

Demokrat Senatör Micahel Bennet, seçimlerde Donald Trump'ın Joe Biden'ı açık ara farkla mağlup edeceğini savundu.

Demokrat Colorado Senatörü Michael Bennet Salı gecesi, Başkan Joe Biden'ın seçimi kazanamayacağını açıkça söyleyen ilk Demokrat Senatör oldu. Ancak Bennet, Biden'ın yarıştan çekilmesi çağrısında bulunmaktan kaçındı.

CNN'de katıldığı bir programda Bennet, seçim gününe dört aydan az bir süre kala Trump'ın Biden'ın önünde olduğunu gösteren anketlerle ilgili endişelerini dile getirdi.

Bennet şu ifadeleri kullandı:

"Donald Trump bence bu seçimi kazanma yolunda ilerliyor ve belki de açık ara kazanarak Senato ve Temsilciler Meclisi'ni de beraberinde götürecek.

Dolayısıyla benim için bu bir kamuoyu yoklaması ya da siyaset meselesi değil. Bu ülkemizin geleceğiyle ilgili ahlaki bir soru ve bence birlikte bu ülkeyi Donald Trump'ı tekrar seçme yoluna sokarsak neyle karşı karşıya kalacağımızı anlamamız kritik önem taşıyor."

Bennet'in sözlerine yanıt olarak Biden'ın kampanya sözcüsü Kevin Munoz, Biden'ın havlu atmadığını söyledi.

Munoz yaptığı açıklamada, "Donald Trump'ı yenmeye ve demokrasimizi savunmaya Joe Biden'dan daha kararlı kimse yoktur ve seçmenlerin desteğini kazanmak için ortaya çıkmanın ve kampanya yürütmenin önemini Joe Biden'dan daha iyi bilen çok az kişi vardır" dedi.

Özellikle Trump ile gerçekleştirdiği münazarada yaşadığı hezimetin ardından Biden'ın yarıştan çekilmesine yönelik çağrıların arttığı dikkat çekiyor.

Ancak Biden henüz yarıştan çekilmeye yönelik bir adım atmış değil.

Kaynak: Mepa News

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.