Gazze kuzeyinde İsrail işgaline karşı direniş sürüyor

Gazze kuzeyinde İsrail işgaline karşı direniş sürüyor

İsrail'in toplu bir yıkım ve tehcir amacıyla saldırı başlattığı Gazze Şeridi kuzeyinde Filistinli grupların direnişi devam ediyor.

İsrail Gazze Şeridi kuzeyindeki yerleşim yerlerini tamamen yıkmak ve bölgedeki Filistinlileri tehcir etmek için saldırılarını sürdürüyor.

Gazze Şeridi kuzeyindeki bölgelere yönelik geniş kapsamlı bir saldırı başlatan İsrail güçlerine yönelik direniş de devam ediyor.

Kassam Tugayları öncülüğündeki Filistinli direniş grupları bölgede ilerleyemeye çalışan İsrail askerlerine saldırılar düzenliyor.

Kassam Tugayları bugün bölgede İsrail askerlerini hedef alan çok sayıda saldırı gerçekleştirdi.

Saldırılarda çok sayıda İsrail askerinin öldüğü ve yaralandığı, İsrail güçlerine ait birçok askeri aracın tahrip olduğu belirtildi.

Kassam Tugayları, Gazze kent merkezi kuzeyindeki Tavam bölgesinde bir İsrail tankının, kent merkezinin kuzeybatısındaki Haznedar bölgesinde ise bir zırhlı personel taşıyıcının Yasin-105 roketiyle vurulduğunu açıkladı.

Öte yandan Kassam Tugayları, Cebaliye kampı batısında bir eve baskın düzenleyen İsrail askerlerinin patlayıcı cihazla hedef alındığını, saldırıda 15 İsrail askerinin öldüğünü ve yaralandığını ifade etti.

Bölgede yoğun çatışmaların sürdüğü bildiriliyor.

Kaynak: Mepa News

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum