İsrail Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir çocuğu katletti

İsrail Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir çocuğu katletti

İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir çocuk İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kenti yakınlarında bulunan Deyr Ebu Meşal köyünde açtığı ateş sonucu 13 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gassan Garib Zehran isimli çocuğun İsrail askerleri tarafından vurulduktan sonra ağır yaralandığını ve yaşamını yitirdiğini belirtti.

Yerel kaynaklar, İsrail güçlerinin köydeki çocuklara gerçek mermiyle ateş açtığını ve 13 yaşındaki Zehran'ı karnından vurarak ağır yaraladığını belirtti.

Ambulansla köydeki bir sağlık kliniğine götürülen, ardından ise Ramallah'taki Filistin Tıp Kompleksine götürüen Zehran, kısa bir süre sonra aldığı yaralara yenik düştü.

Zehran'ın öldürülmesiyle birlikte 7 Ekim 2023'ten bu yana Batı Şeria'da öldürülen Filistinlilerin sayısı 137'si çocuk olmak üzere 572'ye yükseldi. Saldırılarda yaklaşık 5 bin 350 Filistinli ise yaralandı.

Kaynak: Mepa News

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum