Hizbullah lideri Nasrallah'ın cesedine ulaşıldı

Nasrallah'ın hedef alındığı saldırıda İran Devrim Muhafızları'ndan bir generalin de öldüğü bildirilmişti.

Bir tıbbi kaynak ve bir güvenlik kaynağı Pazar günü Reuters'e yaptıkları açıklamada, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın cesedinin çıkarıldığını ve vücut bütünlüğünün tam olduğunu söyledi.

Hasan Nasrallah Cuma günü İsrail savaş uçaklarının Lübnan'ın güneyindeki yeraltı karargahına düzenlediği saldırı sonucu beraberindeki birçok isimle birlikte ölmüştü.

Hizbullah'ın Cumartesi günü Nasrallah'ın ölümünü doğrulayan açıklamasında liderlerinin tam olarak nasıl öldüğünü ya da cenazesinin ne zaman kaldırılacağı belirtilmezken, iki kaynak Nasrallah'ın vücudunda doğrudan yara olmadığını ve ölüm nedeninin patlamanın şiddetinden kaynaklanan künt travma olduğunun anlaşıldığını söyledi.

Sosyal medya ağlarında dolaşıma sokulan doğrulanmamış görüntülerde Nasrallah'ın hedef alındığı yeraltı karargahının bulunduğu noktada derin bir çukurdan vinç yardımıyla beyaz bir kumaşa sarılı cesedin çıkarıldığı görülüyor.

Kaynak: Mepa News, Ajanslar

Yorum Yap
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri