İsrail askerlerinin Filistinli mahkuma tecavüz ettiği görüntüler ortaya çıktı

İsrail'in Gazze'den alıkoyduğu Filistinlileri tuttuğu bir kampta, mahkumlardan birine askerler tarafından tecavüz edilen anların görüntüleri ortaya çıktı.

İsrail'in Gazze Şeridi'nden zorla alıkoyarak İsrail'deki gözaltı kamplarına götürdüğü Filistinlilere yönelik yeni bir saldırısı daha ortaya çıktı.

Yayınlanan son görüntülerde, gözaltı kampında tutulan bir Filistinlinin İsrail askerlerince götürüldüğü ve kalkanların arkasında toplu tecavüze uğradığı anlar yer alıyor.

Söz konusu saldırının ardından Filistinli mahkum yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

İsrail yönetimi, olaya karışan ve rezerve birliklere mensup askerlerin gözaltına alındığı açıklamıştı. Ancak İsrail'in genelde kendi askerlerine yönelik gözaltı ve soruşturmalarından herhangi bir sonuç alınamadığı biliniyor.

Olayın ardından İsrailliler gözaltı merkezine saldırarak tecavüzü savunmuş ve saldırgan askerlerin serbest bırakılmasını istemişti.

Söz konusu askerlerin halen gözaltında olduğu belirtiliyor.

İsrail'in bu askerleri caydırıcı bir ceza vermeden serbest bırakacağı düşünülüyor.

Kaynak: Mepa News

Yorum Yap
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri