İsrail'de silahlı saldırı: En az 1 ölü 5 yaralı

İsrail medyası silahlı saldırıda bir polisin de ağır yaralandığını bildirdi.

İsrail acil müdahale servisi Salı günü Aşdod yakınlarında meydana gelen silahlı saldırıda bir polisin öldüğünü, 5 kişinin de yaralandığını ve saldırıyı gerçekleştiren kişinin ise girdiği çatışmada hayatını kaybettiğini bildirdi.

İsrail ordu radyosu daha önce Aşdod yakınlarındaki iki noktada meydana gelen silahlı saldırıda 3 İsraillinin yaralandığını duyurmuştu. Acil müdahale servisi ise güncel durumu açıkladı.

İsrail medyası silahlı saldırıda bir polisin de ağır yaralandığını bildirdi.

Ordu Radyosu ise operasyonun devam ettiğini ve polisin Aşdod kenti yakınlarındaki Nir Gleim bölgesine daha fazla kuvvet sevk ettiğini duyurdu.

İsrail Kanal 12, Aşdod yakınlarındaki operasyon bölgesinde bulunduğuna inanılan başka bir kişi için operasyon yürütüldüğünü bildirdi.

İsrail'in Kanal 13, silahlı saldırının Aşdod yakınlarındaki 4. Sokakta gerçekleştiğini söylerken, diğer medya kuruluşları silahlı saldırının birkaç farklı noktada gerçekleştiğini bildirdi.

İsrail polisi Aşdod yakınlarındaki silahlı saldırıyla ilgili açıklama yapmadı.

Kaynak: Mepa News, Al Jazeera

Yorum Yap
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Haberler Haberleri