Kadına tekme atan saldırgan yakalandı

Alman polisi Berlin'de metro istasyonunda merdivenlerden inen bir kadının sırtına tekme atarak yaralanmasına neden olan saldırganın yakalandığını açıkladı.

Berlin'de 26 Ekim'de metro istasyonunda merdivenlerden inen bir kadına arkasından yaklaşarak tekme atan ve yaralanmasına neden olan saldırgan yakalandı. Berlin Emniyet Sözcüsü saldırganın 27 yaşındaki  Svetoslav P. olduğunu belirtti. Polis saldırganın Berlin'deki şehirlerarası otobüs durağında bir otobüsün içinde gözaltına alındığını söyledi.

27 yaşındaki zanlı hakkında geçen perşembe günü 'yaralama suçundan' tutuklama kararı verilmişti. Zanlının yaraladığı 26 yaşındaki kadının kolu kırılmış, hastanede tedavi altına alınmıştı. 

Güvenlik kameralarına yansıyan saldırının ardından zanlının Fransa'ya gittiği tahmin ediliyor. Savcı zanlının Güney Fransa'dan Berlin'e otobüsle geldiği sırada gözaltına alındığını duyurdu. Bild gazetesi zanlının seyahat ettiği otobüsteki bir yolcunun kendisini basında yer alan fotoğraflardan tanıdığını ve polise ihbarda bulunduğunu yazdı. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.

Haberler Haberleri