Trump suikast girişimi sonrası ilk kez konuşma yaptı: "Değişim zamanı geldi"

Trump suikast girişimi sonrası ilk kez konuşma yaptı: "Değişim zamanı geldi"

ABD başkan adayı Donald Trump, kendisini hedef alan suikast girişiminin ardından ilk kez bir konuşma yaptı.

ABD başkan adayı Donald Trump, Perşembe gecesi Milwaukee'deki Cumhuriyetçi Ulusal Kongre kabul konuşmasını gerçekleştirdi. Bu, Trump'ın suikast girişimi sonrası yaptığı ilk konuşma oldu.

"Amerikalılar olarak tek bir kader ve ortak bir yazgı ile birbirimize bağlıyız.Birlikte yükseliriz ya da dağılırız." diyen Trump sözlerine şöyle devam etti:

"Böylesine iğrenç bir saldırıya rağmen, bu akşam her zamankinden daha kararlı bir şekilde bir araya geliyoruz.Azmimiz kırılmadı ve amacımız değişmedi. Amerikan halkına hizmet eden bir hükümet sunmak."

Trump "Genç ya da yaşlı, kadın ya da erkek, Demokrat, Cumhuriyetçi ya da Bağımsız, siyah ya da beyaz, Asyalı ya da Hispanik, her vatandaşa sadakat ve dostluk elimi uzatıyorum." dedi.

Yeniden seçilmesi halinde "ABD'ye yeniden saygı duyulacağını" söyleyen Trump, Biden döneminde sınır güvenliği ve ekonomi konusunda oldukça kötü bir durum oluştuğunu savundu.

Trump sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşte dünyanın nadiren gördüğü türden bir uluslararası kriz. Avrupa ve Orta Doğu'da savaş kızışıyor. Tayvan, Kore, Filipinler ve tüm Asya'nın üzerinde giderek büyüyen bir çatışma hayaleti dolaşıyor. Gezegenimiz Üçüncü Dünya Savaşı'nın eşiğinde sallanıyor ve bu eşi benzeri olmayan bir savaş olacak. Artık değişim zamanı geldi. Bu yönetimle dört yıl daha devam edemeyiz."

Kaynak: Mepa News

x.gif

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.