Türkiye'de ırkçı saldırılar gerçekleştiren 'Ataman Kardeşliği' kimdir?
Türkiye'de başta sığınmacılar olmak üzere birçok kişiye saldırılar düzenleyen 'Ataman Kardeşliği' isimli ırkçı grup gündeme oturdu.
Türkiye'de başta sığınmacılar olmak üzere birçok kişiye saldırılar düzenleyen 'Ataman Kardeşliği' isimli ırkçı grup gündeme oturdu.
Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan ve Afgan bir sığınmacıyı darp ettikleri anların görüntülerini servis eden grubun hedefe oturttuğu kişilere dair grafikler de sosyal medyadan servis edildi.
"Saldırı sıralaması"
"Etniklere saldırı sıralaması" isimli tabloda Araplar, Kürtler, Afganlar, Pakistanlılar, Yahudiler, Siyahiler, Farslar, Ermeniler, Rumlar, Çerkesler, Arnavutlar gibi etnik gruplar yer alıyor.
Grup internet üzerinden yaptığı paylaşımlarda nasıl saldırı yapılacağına dair ayrıntıları paylaşırken, özellikle sığınmacıların hedef alınması yönünde çağrı yapıyor.
Grubun başta Svastika (Nazilerle özdeşleşmiş Gamalı Haç) sembolü olmak üzere çeşitli ırkçı semboller kullandığı göze çarpıyor.
Sonuç; yat yat yat yat
Yanıtla (0) (6)aynendostum
Yanıtla (0) (0)Bekleyin...
Yanıtla (5) (2)Yaptıkları svastika'ya benzesede Oz Tamgasıdır Türklerin almanlardan çok çok önce kullandığı bir semboldür bilginize.
Yanıtla (10) (5)Peygamberimiz (s. a. v) buyuruyor ki : "Irkçılık milliyetçilik, kavmiyetçilik davası güden bizden (müslüman) değildir. El- Vahid ve Kahhar olan Yüce Allah da Kur'an da bütün kafirlere diyor ki :" Hepiniz yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz. " bilginize..
Yanıtla (4) (22)İslamcı bir kürt olarak bunlarla karşılaşmak isterim, ben gereğini yaparım, takdir Allah azze ve celle 'nindir.
Yanıtla (2) (24)